Splash Vedete la Apa 2013 doar pe Antena 1

joi, 15 august 2013

Splash Vedete la Apa - 18 August 2013 - Vezi starurile sarind de la 10m VIDEO IN RELUARE doar pe Antenaplay.info

 Splash Vedete la Apa - 18 August 2013 IN RELUARE DOAR PE ANTENAPLAY.INFO Iar juratii Anda Adam, Daniel Buzdugan si Catalin Preda le vor da note.Splash Vedete la Apa 2013 timp de câteva săptămâni, oraşul Bacău a fost invadat de staruri ale micului ecran, sosite în Moldova pentru filmări

Pepe şi cele două colege ale sale, Roxana Ionescu şi Roxana Vancea, au o misiune importantă din 18 August Semisfinala, la Antena 1. Cei trei vor încuraja 32 de concurenti să sară de la trambulină în emisiunea Splash Vedete la Apa - 18 August 2013 - Episodul 7 prima semifinala.

Show-ul estival al Antenei 1, pe care prezentatorul Pepe îl descrie drept “cel mai important proiect de la tv în acest an”.

Daca vrei sa vezi IN RELUARE emisiunea Splash! Vedete la Apa de pe data de 11 August 2013 o poti vedea aici.

Cântăreţul prezintă emisiunea alături de Roxana Ionescu, c–are încurajează concurentii să se arunce de la trambulinele Bazinului Olimpic, şi Roxana Vancea, care stă în public, printre susţinătorii fiecărui participant.

Concursul acestu-i show este aici Splash - Concurs
Cel mai mare show al verii e pe cale sa inceapa, la Antena 1. Peste 30 de staruri vor face sarituri spectaculoase in apa.

Iar juratii Anda Adam, Daniel Buzdugan si Catalin Preda le vor da note.

Show-ul a avut audiente mari in toate tarile in care a fost difuzat, nu doar datorita divertismentului asigurat, ci si a pericolului la care se expun starurile participante.

"Vedete la Apa" duminica, 18 August, de la 20:30, asa ca vedetele se antreneaza de zor.

Splash Vedete la Apa din 18 August 2013 ne puteti gasi si pe facebook la adresa urmatoare AICI sau poti vedea in reluare emisiunea in exclusivitate la AntenaPlay.Info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu