Splash Vedete la Apa 2013 doar pe Antena 1

joi, 22 august 2013

Academia lui Horia 22 August 2013 Sezonul 4 IN RELUARE

Academia lui Horia 22 August Sezonul 4

Academia lui Horia 22 August 2013 Sezonul 4

Academia lui Horia 22 August 2013 Sezonul 4 in 7 episoade, 18 bucătari neprofesionişti şi 18 vedete vor concura pentru a se califica în semifinale. În fiecare episod veţi putea urmări câte trei echipe, urmând ca una singură să se califice în etapa următoare.
Probele din calificări vor testa îndemânarea, talentul, dorinţa de perfecţionare a participanţilor şi, nu îl ultimul rând, spiritul de echipă.
La finalul fiecărei probe, maestrul Horia Vîrlan va înmâna echipelor câte un plic în care se află o notă, iar la finalul episodului, concurenţii vor afla care echipă va merge în semifinale.
În urma calificărilor, 6 echipe vor concura, în două episoade, pentru a ajunge în finala "Academiei lui Horia". Probele din semifinale vor fi mai complexe, ajutându-i pe concurenţi să-şi perfecţioneze talentul culinar, dar şi modul de prezentare a preparatelor.
La fel ca în etapa anterioară, Horia le va înmâna echipelor plicuri cu note după fiecare probă, la finalul episodului concurenţii urmând să deschidă plicurile, pentru a afla care echipă merge în finală.
În finală, participanţii celor două echipe vor concura individual. Aşadar, patru concurenţi vor intra în marea confruntare pentru premiul de 10.000 de euro.
Vezi emisiunea de pe data de 22 August 2013 aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu