Splash Vedete la Apa 2013 doar pe Antena 1

vineri, 12 iulie 2013

Nunta cu surprize 13 Iulie 2013 IN RELUARE

Nunta cu surprize 13 Iulie

Nunta cu surprize 13 Iulie 2013 este un concurs inedit între cele mai frumoase nunţi din România.

Andreea Mantea şi Gabriel Coveşeanu (Cove) sunt alături de naşi, amfitrioni şi părtaşi în ale surprizelor pregătite mirilor.

Cuplurile care au trimis la redacţia Kanal D invitaţia de a participa la nunta lor şi care astfel s-au înscris în concursul "Nunta cu surprize" sunt vizitate la nuntă de cele două vedete Kanal D: Andreea Mantea şi Cove.

Gazdele emisiunii au misiunea ca împreună cu naşii să pregătească surprize inedite pentru miri şi astfel nunta să fie nu numai un moment unic şi de neuitat pentru miri şi nuntaşi dar şi cea mai apreciată de publicul telespectator.

"Nunta cu surprize" este un reality cu nunţi adevărate, în care protagoniştii sunt naşii şi nu mirii. Ei sunt sarea şi piperul show-ului, pentru că se dau peste cap ca finii lor să aibă o nuntă aşa cum au visat. Telespectatorii pot vedea cum arată o nuntă tradiţională de la ţară unde masa festivă are loc în cort, sau una de fiţe unde naşii îşi permit să dea oricât pentru ca finii lor să se bucure la intensitate maximă, de momentul unic din viaţa lor, nunta.
Astfel, gazdele emisiunii, Andreea Mantea şi Cove pornesc pe drumuri separate în căutarea celor mai tari cupluri care se pregătesc să îşi unească destinele într-o competiţie acerbă pentru cea mai frumoasă nuntă. Sarea şi piperul show-ului vor fi date de competiţia dintre naşii celor două cupluri care se străduiesc, să le ofere finilor nunta visurilor lor. La final, telespectatorii au ultimul cuvânt, votând nunta preferată, iar cuplul desemnat câştigător pleacă într-o vacanţă de vis, premiu câştigat cu ajutorul naşilor.
Cele două nunţi intrate în competiţie sunt urmărite de Andreea şi Cove pas cu pas până la masa festivă unde fiecare naş va trebui să dezvăluie momentul surpriză. Acesta este pregătit împreună cu echipa show-ului "Nunta cu surprize" şi constă într-un moment pe care ei îl consideră deosebit şi care cred că este pe placul mirilor.
Nunta cu surprize 13 Iulie 2013 VIDEO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu